Een keuken op uw maat in Zaanstad

Uw keuken in Zaanstad is zonder twijfel het kloppend hart van uw woning. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van heerlijke maaltijden. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Uw moderne, landelijke of design keuken in Zaanstad

Voor uw keuken in Zaanstad kiest u uit verschillende stijlen. In het aanbod van Tuijp vindt u voornamelijk landelijke, moderne en design keukens. De stijl bepaalt grotendeels de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen immers een belangrijke rol.

  • Werkt u graag met een kookeiland, of verkiest u eerder een rechte keuken of U-vorm?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, een fornuis en/of inductie?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
In ons assortiment vindt u twee merken terug, namelijk Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Bovendien zijn de opstelling en kleur eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en is ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die helemaal aan uw wensen aangepast.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Zaanstad? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. We ontvangen u in onze ruime showroom en maken uw keuken volledig op maat. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Zaanstad

Het kopen van een nieuwe keuken in Zaanstad is niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij zijn experts in het concreet maken van uw wensen en ideeën. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwikkelen uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke beleving.

Ontdek onze keukens in de showroom

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Online berekent u een richtlijn via onze online keukencalculator. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan op voorhand hier een afspraak in.

De toebehoren voor uw keuken

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo behoren werkbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een werkblad. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. We helpen u verder ook met:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
Uw keuken in Zaanstad inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!