Ontdek de collectie keukens in Markenbinnen

In uw keuken in Markenbinnen wordt er écht geleefd. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Alle toebehoren voor uw keuken in Markenbinnen

Tuijp heeft meer expertise in huis dan enkel keukens. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo kan u bij ons terecht voor aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
We bieden alles wat u voor uw keuken in Markenbinnen nodig heeft aan. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

Uw keuken in Markenbinnen met het advies van Tuijp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Markenbinnen, doet u dat niet onbezonnen. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke ervaring.

Van plan een keuken te kopen in Markenbinnen? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Ga snel naar de online keukencalculator!

Ontdek onze keukens in de showroom

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U droomt het, wij doen het. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan op voorhand hier een afspraak in.

Keukens in Markenbinnen: landelijk, modern of design

Voor uw keuken in Markenbinnen zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt voornamelijk samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Werkt u graag met een kookeiland, of verkiest u eerder een rechte keuken of U-vorm?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, een fornuis en/of inductie?
  • Welke materialen vindt u mooi: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee populaire topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. U helpt mee uw droomkeuken te ontwerpen, zodat die helemaal aan uw wensen is aangepast.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!