Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Krommenie

In uw keuken in Krommenie wordt er écht geleefd. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er heerlijke maaltijden. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Van plan een keuken te kopen in Krommenie? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? Vul dan online onze keukencalculator in!

Uw moderne, landelijke of design keuken in Krommenie

Uw keuken in Krommenie kan verschillende stijlen hebben. Tuijp focust zich voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen vindt u mooi: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee geliefde merken bij Tuijp. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Bovendien zijn de opstelling en kleur eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en is ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen. Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Krommenie

Het kopen van een nieuwe keuken in Krommenie is niet zo vanzelfsprekend. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u rondloopt in de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. Hiervoor bent u welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. We organiseren er een verkennend gesprek waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Hierna maken ze een 3D-tekening met het ontwerp van uw keuken. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. We creëren een authentieke beleving, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Ontdek onze keukens in de showroom

U vindt maar liefst 900 m² aan inspiratie in de showroom van Tuijp. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij hebben het. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Maak dan vooraf hier een afspraak.

Keuken en toebehoren

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u in ons aanbod aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een werkblad. Wilt u een aanrechtblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Uw keuken in Krommenie van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!