Genieten in uw nieuwe keuken in Oostknollendam

Uw keuken in Oostknollendam is zonder twijfel het kloppend hart van uw woning. U kookt er heerlijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Oostknollendam? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. Wij maken uw keuken volledig op maat. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan snel de online keukencalculator in!

Uw keuken in Oostknollendam met het advies van Tuijp

Het kopen van een nieuwe keuken in Oostknollendam is niet zo vanzelfsprekend. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Daarna spreken ze hun kennis en ervaring aan om een 3D-ontwerp van uw keuken te maken. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. Tuijp zorgt voor een authentieke beleving, geheel vrijblijvend!

Landelijke, moderne en design keukens in Oostknollendam

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Oostknollendam. In het aanbod van Tuijp vindt u voornamelijk landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken is echter niet alleen afhankelijk van de stijl die u kiest. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
In ons assortiment vindt u twee topmerken terug, namelijk Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die helemaal aan uw wensen is aangepast.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij hebben het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Alle toebehoren voor uw keuken in Oostknollendam

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo kan u bij ons terecht voor aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
Uw keuken in Oostknollendam inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Omdat we op die manier één aanspreekpunt vormen, vermijdt u een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!