Een moderne, landelijke of design keuken in Broek op Langedijk

In uw woning in Broek op Langedijk staat de keuken ongetwijfeld centraal. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er heerlijke maaltijden. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Broek op Langedijk

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Broek op Langedijk, doet u dat niet onbezonnen. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. We creëren een authentieke ervaring, die trouwens geheel vrijblijvend is!

De toebehoren voor uw keuken

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo behoren aanrechtbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Een werkblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Verder helpen we u ook met:

  • Keukeninstallatie
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Uw keuken in Broek op Langedijk inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Omdat we op die manier één aanspreekpunt vormen, vermijdt u een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Landelijke, moderne en design keukens in Broek op Langedijk

Wie een nieuwe keuken in Broek op Langedijk koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Tuijp focust zich voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken is echter niet alleen afhankelijk van de stijl die u kiest. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er namelijk een grote invloed op uit.

  • Werkt u graag met een kookeiland, of verkiest u eerder een rechte keuken of U-vorm?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die helemaal aan uw wensen aangepast.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Online berekent u een richtlijn via onze online keukencalculator. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in Broek op Langedijk? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Ga dan naar de online keukencalculator!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!