Uw keuken in Hensbroek door Tuijp

Uw keuken in Hensbroek, hét kloppend hart van uw woning. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er heerlijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar zijn we ons bij Tuijp Keuken & Bad bewust van. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Moderne, landelijke en design keukens in Hensbroek

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Hensbroek. Tuijp focust zich voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl van uw keuken bepaalt grotendeels de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee populaire topmerken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die helemaal aan uw wensen is aangepast.

Heeft u plannen om een keuken te kopen in Hensbroek? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? Vul dan de keukencalculator online in!

Alle toebehoren voor uw keuken in Hensbroek

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo kan u bij ons terecht voor werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Uw keuken in Hensbroek inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Tuijp Keuken & Bad showroom

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Hensbroek

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Hensbroek, doet u dat niet onbezonnen. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna maken ze een 3D-tekening met het ontwerp van uw keuken. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Deze authentieke beleving is trouwens geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!