Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Langedijk

Uw keuken in Langedijk, dat is er een om écht in te leven. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van heerlijke maaltijden. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Moderne, landelijke en design keukens in Langedijk

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Langedijk. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. U moet immers ook nadenken over de vorm en opstelling.

  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

Toebehoren voor uw keuken in Langedijk

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. De keuze van een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • De installatie van de keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alle benodigdheden voor uw keuken in Langedijk bieden we aan, van boven tot onder. We willen namelijk één aanspreekpunt voor u zijn, en u zo een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Langedijk

Een nieuwe keuken kopen in Langedijk, dat doet u niet zomaar. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwerpen via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. We creëren een authentieke beleving, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Ontdek onze keukens in de showroom

U vindt maar liefst 900 m² aan inspiratie in de showroom van Tuijp. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u zeker weten dat er genoeg tijd is om een offerte te kunnen maken? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Van plan een keuken te kopen in Langedijk? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan de keukencalculator online in!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!