Ontdek de collectie keukens in Noord-Scharwoude

In uw woning in Noord-Scharwoude is de keuken ongetwijfeld het kloppend hart. U bereidt er voor uw gezin, vrienden en familie heerlijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keuken en toebehoren

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo vindt u in ons assortiment aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. We helpen u verder ook met:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
Alles wat u voor uw keuken in Noord-Scharwoude nodig hebt bieden we aan, van boven tot onder. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Binnenkort een keuken kopen in Noord-Scharwoude? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Ga snel naar de online keukencalculator!

Moderne, landelijke en design keukens in Noord-Scharwoude

Wie een nieuwe keuken in Noord-Scharwoude koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. In het aanbod van Tuijp vindt u voornamelijk landelijke, moderne en design keukens. De stijl bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. De vorm en de opstelling spelen namelijk ook een belangrijke rol.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee populaire merken bij Tuijp. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die volledig aan uw wensen aangepast.

Tuijp Keuken & Bad showroom

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan op voorhand hier een afspraak in.

Uw keuken in Noord-Scharwoude met het advies van Tuijp

Het kopen van een nieuwe keuken in Noord-Scharwoude is niet zo vanzelfsprekend. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots ziet u opstellingen, apparaten, stijlen en technieken waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke ervaring.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!