Uw keuken in Spierdijk door Tuijp

Uw keuken in Spierdijk is ongetwijfeld het kloppend hart van uw woning. U bereidt er voor uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. Ze moet namelijk niet alleen praktisch, modern en groot genoeg zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo bent u helemaal zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Toebehoren voor uw keuken in Spierdijk

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo kan u bij ons terecht voor werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een aanrechtblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? Geen probleem voor Tuijp. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Keukeninstallatie
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Alles wat u voor uw keuken in Spierdijk nodig hebt bieden we aan, van boven tot onder. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Keukens in Spierdijk: landelijk, modern of design

Wanneer u een keuken koopt in Spierdijk, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen immers een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Uw keuken in Spierdijk met het advies van Tuijp

Het kopen van een nieuwe keuken in Spierdijk is niet zo vanzelfsprekend. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. Hiervoor bent u welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. We organiseren er een verkennend gesprek waarbij we 100% advies op maat geven. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke ervaring.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Nood aan inspiratie? In de 900 m² grote showroom van Tuijp vindt u zonder twijfel wat u zoekt. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Liever snel weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Spierdijk? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Ga snel naar de online keukencalculator!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!