Een moderne, landelijke of design keuken in Oterleek

In uw woning in Oterleek is de keuken zonder twijfel het kloppend hart. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van heerlijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Landelijke, moderne en design keukens in Oterleek

Uw keuken in Oterleek kan verschillende stijlen hebben. In het aanbod van Tuijp vindt u voornamelijk landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er namelijk een grote invloed op uit.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, een fornuis en/of inductie?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in Oterleek? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. In onze ruime showroom verkent u onze keukens en krijgt u advies op maat. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo vindt u bij ons werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. De keuze van een werkblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Tot ons aanbod behoort verder:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Uw keuken in Oterleek van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. Omdat we op die manier één aanspreekpunt vormen, vermijdt u een hoop gedoe met verschillende aannemers.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Uw keuken in Oterleek met het advies van Tuijp

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Oterleek. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots ziet u opstellingen, apparaten, stijlen en technieken waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Hierna maken ze een 3D-tekening met het ontwerp van uw keuken. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. Tuijp zorgt voor een authentieke beleving, geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!