Uw keuken in Sint Pancras door Tuijp

In uw keuken in Sint Pancras wordt er écht geleefd. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van verrukkelijke maaltijden. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Een keuken kopen in Sint Pancras met ons advies

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Sint Pancras. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Ze ontwerpen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. Tuijp zorgt voor een authentieke beleving, geheel vrijblijvend!

Keuken en toebehoren

Tuijp heeft meer expertise in huis dan enkel keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u in ons assortiment werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een aanrechtblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Verder helpen we u ook met:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Alles wat u voor uw keuken in Sint Pancras nodig hebt bieden we aan, van boven tot onder. Omdat we op die manier één aanspreekpunt vormen, vermijdt u een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Bent u van plan een keuken te kopen in Sint Pancras? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. In onze ruime showroom verkent u onze keukens en krijgt u advies op maat. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Vul dan de keukencalculator online in!

Tuijp Keuken & Bad showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Uiteraard ontvangen we u hiervoor ook graag in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Landelijke, moderne en design keukens in Sint Pancras

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Sint Pancras. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee populaire topmerken bij Tuijp. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die helemaal aan uw wensen is aangepast.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!