Genieten in uw nieuwe keuken in Grootschermer

In uw woning in Grootschermer is de keuken zonder twijfel het kloppend hart. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van heerlijke maaltijden. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Een keuken kopen in Grootschermer met ons advies

Een nieuwe keuken kopen in Grootschermer is niet zo vanzelfsprekend. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo tonen ze u wat wel en niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Deze authentieke ervaring is trouwens geheel vrijblijvend!

Heeft u plannen om een keuken te kopen in Grootschermer? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Nu al de kostprijs van uw project berekenen? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Keukens in Grootschermer: landelijk, modern of design

Voor uw keuken in Grootschermer kiest u uit verschillende stijlen. In het aanbod van Tuijp vindt u voornamelijk landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt grotendeels bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.

  • Werkt u graag met een kookeiland, of verkiest u eerder een rechte keuken of U-vorm?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee populaire topmerken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. Bovendien zijn de opstelling en kleur eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en is ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die volledig aan uw wensen aangepast.

Ontdek onze keukens in de showroom

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. Droom gerust, wij doen het voor u. Heeft u graag een idee van de kostprijs van uw nieuwe keuken? U berekent online een richtlijn via onze keukencalculator. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Alle toebehoren voor uw keuken in Grootschermer

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo vindt u bij ons aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een aanrechtblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Wilt u een aanrechtblad in composiet, keramiek of toplaminaat? We hebben het allemaal. Tot ons aanbod behoort verder:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Uw keuken in Grootschermer inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!