Genieten in uw nieuwe keuken in Zuid-Scharwoude

In uw keuken in Zuid-Scharwoude wordt er écht geleefd. U zet er uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden voor. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. Ze moet namelijk niet alleen praktisch, modern en groot genoeg zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. Daarom kiezen wij voluit voor keukens op maat. Zo bent u helemaal zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Keukens in Zuid-Scharwoude: landelijk, modern of design

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Zuid-Scharwoude. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt grotendeels bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen namelijk een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen vindt u mooi: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie heeft keukenmeubels in de verschillende stijlen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Keuken en toebehoren

Tuijp heeft meer expertise in huis dan enkel keukens. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo maken en plaatsen wij ook aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? We hebben het allemaal. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alle benodigdheden voor uw keuken in Zuid-Scharwoude bieden we aan, van boven tot onder. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Uw keuken in Zuid-Scharwoude met het advies van Tuijp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Zuid-Scharwoude, doet u dat niet onbezonnen. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwerpen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. Deze authentieke ervaring is trouwens geheel vrijblijvend!

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Heeft u advies nodig, heeft u vragen of wenst u een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Liever snel weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Heeft u plannen om een keuken te kopen in Zuid-Scharwoude? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al de kostprijs van uw project berekenen? Vul dan snel de online keukencalculator in!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!