Tuijp maakt uw keuken in Koggenland

Uw keuken in Koggenland is ongetwijfeld het centrum van uw woning. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van verrukkelijke maaltijden. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Toebehoren voor uw keuken in Koggenland

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo vindt u in ons assortiment werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft het allemaal. Tot ons aanbod behoort verder:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Uw keuken in Koggenland inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Koggenland

Een nieuwe keuken kopen in Koggenland doet u niet onbezonnen. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. Hiervoor bent u welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. We organiseren er een verkennend gesprek waarbij we 100% advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwikkelen uw keuken via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. We creëren een authentieke beleving, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Moderne, landelijke en design keukens in Koggenland

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Koggenland. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken wordt voornamelijk bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er namelijk een grote invloed op uit.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, een fornuis en/of inductie?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
In ons assortiment vindt u twee topmerken terug, namelijk Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Tuijp Keuken & Bad showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U droomt het, wij doen het. Weet u liever op voorhand al wat die nieuwe keuken gaat kosten? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Koggenland? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!