Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Obdam

In uw woning in Obdam staat de keuken ongetwijfeld centraal. U kookt er verrukkelijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Keukens in Obdam: landelijk, modern of design

Wanneer u een keuken koopt in Obdam, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De stijl bepaalt grotendeels de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er immers een grote invloed op uit.

  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Elke collectie heeft keukenmeubels in de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Obdam

Het kopen van een nieuwe keuken in Obdam is niet zo vanzelfsprekend. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo tonen ze u wat wel en niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. We zorgen voor een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo maken en plaatsen wij ook aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een werkblad. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • De installatie van de keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Uw keuken in Obdam van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Ontdek onze keukens in de showroom

U vindt maar liefst 900 m² aan inspiratie in de showroom van Tuijp. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Heeft u graag een idee van de kostprijs van uw nieuwe keuken? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan vooraf hier een afspraak.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Obdam? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? Vul dan snel de online keukencalculator in!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!