Genieten in uw nieuwe keuken in Starnmeer

Uw keuken in Starnmeer, hét kloppend hart van uw woning. U bereidt er voor uw gezin, vrienden en familie heerlijke maaltijden. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Landelijke, moderne en design keukens in Starnmeer

Wanneer u een keuken koopt in Starnmeer, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er namelijk een grote invloed op uit.

  • Werkt u graag met een kookeiland, of verkiest u eerder een rechte keuken of U-vorm?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, een fornuis en/of inductie?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee populaire topmerken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! U helpt mee uw droomkeuken te ontwerpen, zodat die helemaal aan uw wensen is aangepast.

Uw keuken in Starnmeer met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Starnmeer doet u niet onbezonnen. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Hierna ontwerpen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen ze u wat wel en niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. We creëren een authentieke beleving, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Binnenkort een keuken kopen in Starnmeer? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Vul dan online onze keukencalculator in!

Ontdek onze keukens in de showroom

U vindt maar liefst 900 m² aan inspiratie in de showroom van Tuijp. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U mag dromen, wij doen het. Heeft u graag een idee van de kostprijs van uw nieuwe keuken? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Alle toebehoren voor uw keuken in Starnmeer

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo kan u bij ons terecht voor aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. We helpen u verder ook met:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Starnmeer bieden wij aan, van boven tot onder. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!