Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Stompetoren

Uw keuken in Stompetoren is ongetwijfeld het kloppend hart van uw woning. U bereidt er voor uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Landelijke, moderne en design keukens in Stompetoren

Uw keuken in Stompetoren kan verschillende stijlen hebben. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. De vorm en de opstelling spelen immers ook een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen vindt u mooi: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee populaire merken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. U vindt in elke collectie meubelstukken die bij de verschillende stijlen passen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die volledig aan uw wensen is aangepast.

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Stompetoren? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. We ontvangen u in onze showroom waar u ons aanbod maatkeukens ontdekt. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan de keukencalculator online in!

Toebehoren voor uw keuken in Stompetoren

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo vindt u in ons assortiment aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. We helpen u verder ook met:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Stompetoren bieden wij aan, van boven tot onder. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Ontdek onze keukens in de showroom

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Heeft u graag een idee van de kostprijs van uw nieuwe keuken? Via onze online keukencalculator maakt u snel een schatting. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker weten dat er genoeg tijd is om een offerte te kunnen maken? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Stompetoren

Een nieuwe keuken kopen in Stompetoren, dat doet u niet zomaar. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Daarna spreken ze hun kennis en ervaring aan om een 3D-ontwerp van uw keuken te maken. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Deze authentieke beleving is trouwens geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!