Uw keuken in Graft door Tuijp

Uw keuken in Graft, hét kloppend hart van uw woning. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er heerlijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keukens in Graft: landelijk, modern of design

Uw keuken in Graft kan verschillende stijlen hebben. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt voornamelijk samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. De vorm en de opstelling spelen immers ook een belangrijke rol.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee geliefde merken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie heeft keukenmeubels in de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. U beslist zelf hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo vindt u in ons aanbod aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? Tuijp heeft het allemaal. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Graft bieden wij aan. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Graft

Een nieuwe keuken kopen in Graft is niet zo vanzelfsprekend. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij helpen u graag met uw wensen en ideeën om te zetten tot een concreet project. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen ze u wat wel en niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke beleving.

Ontdek onze keukens in de showroom

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U droomt het, wij hebben het. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Heeft u plannen om een keuken te kopen in Graft? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? Ga dan naar de online keukencalculator!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!