Een moderne, landelijke of design keuken in Oost-Graftdijk

Uw keuken in Oost-Graftdijk is ongetwijfeld het centrum van uw woning. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er heerlijke maaltijden. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. Daarom kiezen wij voluit voor keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in Oost-Graftdijk? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. We ontvangen u in onze showroom waar u ons aanbod maatkeukens ontdekt. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? Vul dan de keukencalculator online in!

Keukens in Oost-Graftdijk: landelijk, modern of design

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Oost-Graftdijk. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt grotendeels samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee geliefde topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. U beslist zelf hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Keuken en toebehoren

Tuijp heeft meer expertise in huis dan enkel keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo behoren werkbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Een aanrechtblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
We bieden alles wat u voor uw keuken in Oost-Graftdijk nodig heeft aan. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Tuijp Keuken & Bad showroom

Nood aan inspiratie? In de 900 m² grote showroom van Tuijp vindt u zonder twijfel wat u zoekt. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Liever snel weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Wilt u zeker weten dat er genoeg tijd is om een offerte te kunnen maken? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Uw keuken in Oost-Graftdijk met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Oost-Graftdijk is niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwerpen uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Deze authentieke beleving is trouwens geheel vrijblijvend!