Een keuken op uw maat in Zuidschermer

In uw woning in Zuidschermer is de keuken zonder twijfel het kloppend hart. U zet er uw gezin, vrienden en familie heerlijke maaltijden voor. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo bent u helemaal zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Bent u van plan een keuken te kopen in Zuidschermer? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Ga snel naar de online keukencalculator!

Uw moderne, landelijke of design keuken in Zuidschermer

Uw keuken in Zuidschermer kan verschillende stijlen hebben. In het aanbod van Tuijp vindt u voornamelijk landelijke, moderne en design keukens. De stijl van uw keuken bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er namelijk een grote invloed op uit.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
In ons assortiment vindt u twee merken terug, namelijk Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die helemaal aan uw wensen is aangepast.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Zuidschermer

Een nieuwe keuken kopen in Zuidschermer is niet zo vanzelfsprekend. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke ervaring, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Ontdek onze keukens in de showroom

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij doen het. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Alle toebehoren voor uw keuken in Zuidschermer

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. U bent verder bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Uw keuken in Zuidschermer inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.