Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in West-Graftdijk

In uw woning in West-Graftdijk staat de keuken zonder twijfel centraal. U kookt er verrukkelijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Uw moderne, landelijke of design keuken in West-Graftdijk

Voor uw keuken in West-Graftdijk zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken is echter niet alleen afhankelijk van de stijl die u kiest. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen immers een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee geliefde topmerken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. U bepaalt mee het ontwerp van uw droomkeuken, zodat die gegarandeerd past bij uw stijl en smaak.

De toebehoren voor uw keuken

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Wilt u een werkblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. We helpen u verder ook met:

  • Installatie van uw keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
We bieden alles wat u voor uw keuken in West-Graftdijk nodig heeft aan. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Een keuken kopen in West-Graftdijk met ons advies

Een nieuwe keuken kopen in West-Graftdijk doet u niet onbezonnen. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met uw wensen en ideeën om te zetten tot een concreet project. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Daarna spreken ze hun kennis en ervaring aan om een 3D-ontwerp van uw keuken te maken. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Ontdek onze keukens in de showroom

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij doen het. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Binnenkort een keuken kopen in West-Graftdijk? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? Ga snel naar de online keukencalculator!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!