Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Ursem

Uw keuken in Ursem, dat is er een om écht in te leven. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Ursem

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Ursem, is dat niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs dat wél. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Ze ontwikkelen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. We creëren een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Keukens in Ursem: landelijk, modern of design

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Ursem. Tuijp focust zich voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl van uw keuken bepaalt grotendeels de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen namelijk een belangrijke rol.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. U vindt in elke collectie meubelstukken die bij de verschillende stijlen passen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Alle toebehoren voor uw keuken in Ursem

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo vindt u in ons assortiment werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wilt u een werkblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Verder helpen we u ook met:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Ursem bieden wij aan. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Via onze online keukencalculator maakt u snel een schatting. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Ursem? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Vul dan online onze keukencalculator in!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!