Een moderne, landelijke of design keuken in Assendelft

Uw keuken in Assendelft, dat is er een om écht in te leven. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van heerlijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Assendelft

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Assendelft.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Assendelft

Het kopen van een nieuwe keuken in Assendelft is niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke ervaring, en dat geheel vrijblijvend!

Keuken en toebehoren

Tuijp heeft meer expertise in huis dan enkel keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo behoren werkbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Een werkblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? We hebben het allemaal. Tot ons aanbod behoort verder:

  • Keukeninstallatie
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
We bieden alles wat u voor uw keuken in Assendelft nodig heeft aan. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Landelijke, moderne en design keukens in Assendelft

Voor uw keuken in Assendelft kiest u uit verschillende stijlen. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Werkt u graag met een kookeiland, of verkiest u eerder een rechte keuken of U-vorm?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee populaire merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die helemaal aan uw wensen is aangepast.

Ontdek onze keukens in de showroom

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U droomt het, wij doen het. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Assendelft? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. We ontvangen u in onze showroom waar u ons aanbod maatkeukens ontdekt. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan de keukencalculator online in!