Tuijp maakt uw keuken in Oudorp

Uw keuken in Oudorp, dat is er een om écht in te leven. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Landelijke, moderne en design keukens in Oudorp

Voor uw keuken in Oudorp kiest u uit verschillende stijlen. Tuijp focust zich voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl van uw keuken bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. De vorm en de opstelling spelen namelijk ook een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee geliefde topmerken: Rotpunkt en Schmidt. U vindt in elke collectie meubelstukken die bij de verschillende stijlen passen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die helemaal aan uw wensen aangepast.

Van plan een keuken te kopen in Oudorp? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? Vul dan snel de online keukencalculator in!

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Oudorp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Oudorp, is dat niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots ziet u opstellingen, apparaten, stijlen en technieken waarvan u het bestaan niet afwist. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij helpen u graag met uw wensen en ideeën om te zetten tot een concreet project. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Ze ontwikkelen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke ervaring, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Tuijp Keuken & Bad showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Droom gerust, wij doen het voor u. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Alle toebehoren voor uw keuken in Oudorp

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo vindt u bij ons werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een werkblad. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. We helpen u verder ook met:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
We bieden alles wat u voor uw keuken in Oudorp nodig heeft aan. Omdat we op die manier één aanspreekpunt vormen, vermijdt u een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!