Ontdek de collectie keukens in de Woude

Uw keuken in de Woude is ongetwijfeld het kloppend hart van uw woning. U kookt er verrukkelijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Van plan een keuken te kopen in de Woude? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. In onze ruime showroom verkent u onze keukens en krijgt u advies op maat. Nu al de kostprijs van uw project berekenen? Vul dan online onze keukencalculator in!

Uw moderne, landelijke of design keuken in de Woude

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in de Woude. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt voornamelijk samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee geliefde topmerken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

Uw keuken in de Woude met het advies van Tuijp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in de Woude, doet u dat niet onbezonnen. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen ze u wat wel en niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Deze authentieke ervaring is trouwens geheel vrijblijvend!

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U droomt het, wij hebben het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u zeker weten dat er genoeg tijd is om een offerte te kunnen maken? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Alle toebehoren voor uw keuken in de Woude

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo kan u bij ons terecht voor aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. Verder helpen we u ook met:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Uw keuken in de Woude van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!