Ontdek de collectie keukens in Driehuizen

Uw keuken in Driehuizen, dat is er een om écht in te leven. U kookt er heerlijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Toebehoren voor uw keuken in Driehuizen

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo kan u bij ons terecht voor aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Driehuizen bieden wij aan, van boven tot onder. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Een keuken kopen in Driehuizen met ons advies

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Driehuizen, doet u dat niet onbezonnen. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig weten onze adviseurs dat wél. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. Hiervoor bent u welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. We organiseren er een verkennend gesprek waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwerpen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. Deze authentieke beleving is trouwens geheel vrijblijvend!

Binnenkort een keuken kopen in Driehuizen? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. We ontvangen u in onze ruime showroom en maken uw keuken volledig op maat. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Ontdek onze keukens in de showroom

Nood aan inspiratie? In de 900 m² grote showroom van Tuijp vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Liever snel weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Moderne, landelijke en design keukens in Driehuizen

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Driehuizen. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt grotendeels samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Bovendien zijn de opstelling en kleur eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en is ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen. U helpt mee uw droomkeuken te ontwerpen, zodat die volledig aan uw wensen is aangepast.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!