Tuijp maakt uw keuken in Wijdenes

In uw woning in Wijdenes is de keuken ongetwijfeld het kloppend hart. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Moderne, landelijke en design keukens in Wijdenes

Wie een nieuwe keuken in Wijdenes koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl bepaalt grotendeels de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen immers een belangrijke rol.

  • Werkt u graag met een kookeiland, of verkiest u eerder een rechte keuken of U-vorm?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, een fornuis en/of inductie?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee geliefde topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie heeft keukenmeubels in de verschillende stijlen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! U helpt mee uw droomkeuken te ontwerpen, zodat die volledig aan uw wensen is aangepast.

Keuken en toebehoren

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo maken en plaatsen wij ook aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een aanrechtblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Kiest u voor composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Wijdenes bieden wij aan. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Heeft u plannen om een keuken te kopen in Wijdenes? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. We ontvangen u in onze showroom waar u ons aanbod maatkeukens ontdekt. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Tuijp Keuken & Bad showroom

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Heeft u advies nodig, heeft u vragen of wenst u een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U mag dromen, wij doen het. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Dan voeren wij ter plekke een berekening uit, terwijl u geniet van een kop verse koffie. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Wijdenes

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Wijdenes, doet u dat niet onbezonnen. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Hierna ontwerpen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke ervaring, en dat geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!