Ontdek de collectie keukens in Beemster

Uw keuken in Beemster is zonder twijfel het centrum van uw woning. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van heerlijke maaltijden. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in Beemster? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Ga dan naar de online keukencalculator!

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Beemster

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Beemster. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke ervaring.

Keuken en toebehoren

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u in ons assortiment werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? Bij Tuijp vindt u het allemaal. U bent verder bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
Uw keuken in Beemster inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Tuijp Keuken & Bad showroom

U vindt maar liefst 900 m² aan inspiratie in de showroom van Tuijp. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Uiteraard ontvangen we u hiervoor ook graag in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Moderne, landelijke en design keukens in Beemster

Voor uw keuken in Beemster zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt voornamelijk samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. De vorm en de opstelling spelen immers ook een belangrijke rol.

  • Werkt u graag met een kookeiland, of verkiest u eerder een rechte keuken of U-vorm?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee populaire topmerken bij Tuijp. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!