Een moderne, landelijke of design keuken in Watergang

In uw woning in Watergang staat de keuken ongetwijfeld centraal. U kookt er heerlijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. Daarom kiezen wij voluit voor keukens op maat. Zo bent u helemaal zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Watergang

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Watergang.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Een keuken kopen in Watergang met ons advies

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Watergang. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Daarna spreken ze hun kennis en ervaring aan om een 3D-ontwerp van uw keuken te maken. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke ervaring.

Binnenkort een keuken kopen in Watergang? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan de keukencalculator online in!

Alle toebehoren voor uw keuken in Watergang

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo vindt u in ons assortiment aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft het allemaal. We helpen u verder ook met:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alle benodigdheden voor uw keuken in Watergang bieden we aan, van boven tot onder. We willen namelijk één aanspreekpunt voor u zijn, en u zo een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U droomt het, wij doen het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Uw moderne, landelijke of design keuken in Watergang

Wanneer u een keuken koopt in Watergang, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. U moet immers ook nadenken over de vorm en opstelling.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee geliefde topmerken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!