Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Noordbeemster

Uw keuken in Noordbeemster is zonder twijfel het kloppend hart van uw woning. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er heerlijke maaltijden. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Binnenkort een keuken kopen in Noordbeemster? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Een keuken kopen in Noordbeemster met ons advies

Een nieuwe keuken kopen in Noordbeemster doet u niet onbezonnen. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij zijn experts in het concreet maken van uw wensen en ideeën. Hiervoor bent u welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. We organiseren er een verkennend gesprek waarbij we 100% advies op maat geven. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwerpen uw keuken via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke ervaring.

Toebehoren voor uw keuken in Noordbeemster

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo maken en plaatsen wij ook aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een werkblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Wilt u een werkblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Verder helpen we u ook met:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Noordbeemster bieden wij aan. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Tuijp Keuken & Bad showroom

U vindt maar liefst 900 m² aan inspiratie in de showroom van Tuijp. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Weet u liever op voorhand al wat die nieuwe keuken gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Keukens in Noordbeemster: landelijk, modern of design

Uw keuken in Noordbeemster kan verschillende stijlen hebben. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt voornamelijk bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen immers een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U beslist zelf hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.