Uw keuken in Jisp door Tuijp

In uw keuken in Jisp wordt er écht geleefd. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van heerlijke maaltijden. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Jisp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Jisp, doet u dat niet onbezonnen. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots ontdekt u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Hierna ontwerpen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen ze u wat wel en niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Deze authentieke beleving is trouwens geheel vrijblijvend!

Keuken en toebehoren

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo vindt u in ons assortiment werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. U bent verder bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
We bieden alles wat u voor uw keuken in Jisp nodig heeft aan. We willen namelijk één aanspreekpunt voor u zijn, en u zo een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Jisp? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. We ontvangen u in onze showroom waar u ons aanbod maatkeukens ontdekt. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? Vul dan de keukencalculator online in!

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Landelijke, moderne en design keukens in Jisp

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Jisp. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen namelijk een belangrijke rol.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, een fornuis en/of inductie?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Bovendien zijn de opstelling en kleur eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en is ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die volledig aan uw wensen aangepast.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!