Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Kwadijk

In uw woning in Kwadijk staat de keuken ongetwijfeld centraal. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van heerlijke maaltijden. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Kwadijk

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Kwadijk.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Moderne, landelijke en design keukens in Kwadijk

Voor uw keuken in Kwadijk kiest u uit verschillende stijlen. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt voornamelijk samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. De vorm en de opstelling spelen immers ook een belangrijke rol.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, een fornuis en/of inductie?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. U bepaalt mee het ontwerp van uw droomkeuken, zodat die gegarandeerd past bij uw stijl en smaak.

De toebehoren voor uw keuken

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo behoren aanrechtbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Een aanrechtblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wilt u een aanrechtblad in composiet, keramiek of toplaminaat? We hebben het allemaal. U bent verder bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alle benodigdheden voor uw keuken in Kwadijk bieden we aan, van boven tot onder. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Kwadijk

Een nieuwe keuken kopen in Kwadijk, dat doet u niet zomaar. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs dat wél. Zij helpen u graag met uw wensen en ideeën om te zetten tot een concreet project. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. Deze authentieke beleving is trouwens geheel vrijblijvend!

Ontdek onze keukens in de showroom

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Heeft u advies nodig, heeft u vragen of wenst u een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U mag dromen, wij doen het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Dan voeren wij ter plekke een berekening uit, terwijl u geniet van een kop verse koffie. Wilt u zeker weten dat er genoeg tijd is om een offerte te kunnen maken? Maak dan vooraf hier een afspraak.

Binnenkort een keuken kopen in Kwadijk? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. In onze ruime showroom verkent u onze keukens en krijgt u advies op maat. Nu al de kostprijs van uw project berekenen? Ga dan naar de online keukencalculator!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!