Een moderne, landelijke of design keuken in Den Ilp

Uw keuken in Den Ilp is zonder twijfel het centrum van uw woning. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van verrukkelijke maaltijden. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar zijn we ons bij Tuijp Keuken & Bad bewust van. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Uw keuken in Den Ilp met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Den Ilp is niet zo vanzelfsprekend. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots ontdekt u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Ze ontwerpen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Tuijp zorgt voor een authentieke beleving, geheel vrijblijvend!

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in Den Ilp? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. We ontvangen u in onze ruime showroom en maken uw keuken volledig op maat. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Moderne, landelijke en design keukens in Den Ilp

Voor uw keuken in Den Ilp kiest u uit verschillende stijlen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. U moet immers ook goed nadenken over welke vorm en opstelling van de keukenelementen u verkiest.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee geliefde topmerken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U droomt het, wij hebben het. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Toebehoren voor uw keuken in Den Ilp

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo behoren aanrechtbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. De keuze van een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. We helpen u verder ook met:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Uw keuken in Den Ilp van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!