Uw keuken in Purmerland door Tuijp

In uw keuken in Purmerland wordt er écht geleefd. U zet er uw gezin, vrienden en familie heerlijke maaltijden voor. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet namelijk niet alleen praktisch, modern en groot genoeg zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo bent u volledig zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Uw keuken in Purmerland met het advies van Tuijp

Het kopen van een nieuwe keuken in Purmerland is niet zo vanzelfsprekend. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwikkelen uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke ervaring.

Landelijke, moderne en design keukens in Purmerland

Wie een nieuwe keuken in Purmerland koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De stijl hangt voornamelijk samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. De vorm en de opstelling spelen namelijk ook een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee populaire topmerken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

Alle toebehoren voor uw keuken in Purmerland

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo kan u bij ons terecht voor werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Tot ons aanbod behoort verder:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Alles wat u voor uw keuken in Purmerland nodig hebt bieden we aan, van boven tot onder. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Purmerland? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. We ontvangen u in onze ruime showroom en maken uw keuken volledig op maat. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan de keukencalculator online in!