Een keuken op uw maat in Purmer

In uw woning in Purmer is de keuken ongetwijfeld het kloppend hart. U kookt er heerlijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Uw keuken in Purmer met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Purmer doet u niet onbezonnen. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Hierna maken ze een 3D-tekening met het ontwerp van uw keuken. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke ervaring.

Uw moderne, landelijke of design keuken in Purmer

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Purmer. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De stijl hangt voornamelijk samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. U moet namelijk ook nadenken over de vorm en opstelling.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee geliefde topmerken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. U helpt mee uw droomkeuken te ontwerpen, zodat die volledig aan uw wensen is aangepast.

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Purmer? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? Ga snel naar de online keukencalculator!

Ontdek onze keukens in de showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij hebben het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Toebehoren voor uw keuken in Purmer

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. De keuze van een werkblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. Verder helpen we u ook met:

  • Keukeninstallatie
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Uw keuken in Purmer van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!