Tuijp maakt uw keuken in De Rijp

Uw keuken in De Rijp, hét kloppend hart van uw woning. U kookt er verrukkelijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in De Rijp

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in De Rijp.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keuken en toebehoren

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo maken en plaatsen wij ook aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? Tuijp heeft wat u zoekt. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Uw keuken in De Rijp inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in De Rijp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in De Rijp, is dat niet zo vanzelfsprekend. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwerpen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. Deze authentieke ervaring is trouwens geheel vrijblijvend!

Keukens in De Rijp: landelijk, modern of design

Uw keuken in De Rijp kan verschillende stijlen hebben. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken is echter niet alleen afhankelijk van de stijl die u kiest. U moet immers ook goed nadenken over welke vorm en opstelling van de keukenelementen u verkiest.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. U bepaalt mee het ontwerp van uw droomkeuken, zodat die gegarandeerd past bij uw stijl en smaak.

Ontdek onze keukens in de showroom

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Via onze online keukencalculator maakt u snel een schatting. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Van plan een keuken te kopen in De Rijp? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. We ontvangen u in onze showroom waar u ons aanbod maatkeukens ontdekt. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!