Ontdek de collectie keukens in Hobrede

Uw keuken in Hobrede, hét kloppend hart van uw woning. U zet er uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden voor. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet namelijk niet alleen praktisch, modern en groot genoeg zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Heeft u plannen om een keuken te kopen in Hobrede? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Alle toebehoren voor uw keuken in Hobrede

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo kan u bij ons terecht voor werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? We hebben het allemaal. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Hobrede bieden wij aan. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Uw keuken in Hobrede met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Hobrede, dat doet u niet zomaar. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij helpen u graag met uw wensen en ideeën om te zetten tot een concreet project. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Deze authentieke beleving is trouwens geheel vrijblijvend!

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Nood aan inspiratie? In de 900 m² grote showroom van Tuijp vindt u zonder twijfel wat u zoekt. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Heeft u advies nodig, heeft u vragen of wenst u een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Keukens in Hobrede: landelijk, modern of design

Wie een nieuwe keuken in Hobrede koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De stijl van uw keuken bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee geliefde merken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die volledig aan uw wensen is aangepast.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!