Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Ilpendam

In uw woning in Ilpendam staat de keuken ongetwijfeld centraal. U bereidt er voor uw gezin, vrienden en familie heerlijke maaltijden. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Ilpendam

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Ilpendam.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Uw moderne, landelijke of design keuken in Ilpendam

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Ilpendam. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De stijl hangt grotendeels samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. U moet immers ook goed nadenken over welke vorm en opstelling van de keukenelementen u verkiest.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Welke materialen vindt u mooi: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie heeft keukenmeubels in de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! U beslist zelf hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Heeft u plannen om een keuken te kopen in Ilpendam? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. We ontvangen u in onze ruime showroom en maken uw keuken volledig op maat. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? Ga dan naar de online keukencalculator!

Een keuken kopen in Ilpendam met ons advies

Een nieuwe keuken kopen in Ilpendam, dat doet u niet zomaar. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij zijn experts in het concreet maken van uw wensen en ideeën. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Ze ontwerpen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke ervaring.

Ontdek onze keukens in de showroom

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Weet u liever op voorhand al wat die nieuwe keuken gaat kosten? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Toebehoren voor uw keuken in Ilpendam

Tuijp heeft meer expertise in huis dan enkel keukens. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Kiest u voor composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alles wat u voor uw keuken in Ilpendam nodig hebt bieden we aan, van boven tot onder. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!