Ontdek de collectie keukens in Spijkerboor

Uw keuken in Spijkerboor is ongetwijfeld het centrum van uw woning. U zet er uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden voor. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keuken en toebehoren

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo behoren werkbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. Verder helpen we u ook met:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Spijkerboor bieden wij aan. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

Keukens in Spijkerboor: landelijk, modern of design

Wanneer u een keuken koopt in Spijkerboor, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt voornamelijk samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen immers een belangrijke rol.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee geliefde topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U beslist zelf hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Bent u van plan een keuken te kopen in Spijkerboor? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan online onze keukencalculator in!

Tuijp Keuken & Bad showroom

Nood aan inspiratie? In de 900 m² grote showroom van Tuijp vindt u zonder twijfel wat u zoekt. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Weet u liever op voorhand al wat die nieuwe keuken gaat kosten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Uw keuken in Spijkerboor met het advies van Tuijp

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Spijkerboor. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots ziet u opstellingen, apparaten, stijlen en technieken waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo tonen ze u wat wel en niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke beleving.