Genieten in uw nieuwe keuken in Wijdewormer

Uw keuken in Wijdewormer, hét kloppend hart van uw woning. U kookt er verrukkelijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Wijdewormer

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Wijdewormer.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Van plan een keuken te kopen in Wijdewormer? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. In onze ruime showroom verkent u onze keukens en krijgt u advies op maat. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Vul dan snel de online keukencalculator in!

Een keuken kopen in Wijdewormer met ons advies

Een nieuwe keuken kopen in Wijdewormer, dat doet u niet zomaar. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo tonen ze u wat wel en niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. We creëren een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Alle toebehoren voor uw keuken in Wijdewormer

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo maken en plaatsen wij ook aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een werkblad. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Tot ons aanbod behoort verder:

  • De installatie van de keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
We bieden alles wat u voor uw keuken in Wijdewormer nodig heeft aan. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? U berekent online een richtlijn via onze keukencalculator. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Wilt u zeker weten dat er genoeg tijd is om een offerte te kunnen maken? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Moderne, landelijke en design keukens in Wijdewormer

Uw keuken in Wijdewormer kan verschillende stijlen hebben. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er immers een grote invloed op uit.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee geliefde topmerken bij Tuijp. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!