Een keuken op uw maat in Zuidoostbeemster

Uw keuken in Zuidoostbeemster is ongetwijfeld het centrum van uw woning. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van verrukkelijke maaltijden. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Zuidoostbeemster

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Zuidoostbeemster.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Moderne, landelijke en design keukens in Zuidoostbeemster

Voor uw keuken in Zuidoostbeemster kiest u uit verschillende stijlen. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. De vorm en de opstelling spelen namelijk ook een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee populaire topmerken: Rotpunkt en Schmidt. U vindt in elke collectie meubelstukken die bij de verschillende stijlen passen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Bent u van plan een keuken te kopen in Zuidoostbeemster? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? Vul dan online onze keukencalculator in!

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Zuidoostbeemster

Een nieuwe keuken kopen in Zuidoostbeemster doet u niet onbezonnen. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. Tuijp zorgt voor een authentieke ervaring, geheel vrijblijvend!

Ontdek onze keukens in de showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. U mag dromen, wij doen het. Liever snel weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Toebehoren voor uw keuken in Zuidoostbeemster

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo behoren werkbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
Uw keuken in Zuidoostbeemster inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!