Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Landsmeer

In uw woning in Landsmeer is de keuken zonder twijfel het kloppend hart. U kookt er verrukkelijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet namelijk niet alleen praktisch, modern en groot genoeg zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Moderne, landelijke en design keukens in Landsmeer

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Landsmeer. Tuijp focust zich voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er namelijk een grote invloed op uit.

  • Werkt u graag met een kookeiland, of verkiest u eerder een rechte keuken of U-vorm?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee geliefde topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die volledig aan uw wensen aangepast.

Een keuken kopen in Landsmeer met ons advies

Het kopen van een nieuwe keuken in Landsmeer is niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs dat wél. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke beleving, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Bent u van plan een keuken te kopen in Landsmeer? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Droom gerust, wij doen het voor u. Heeft u graag een idee van de kostprijs van uw nieuwe keuken? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Alle toebehoren voor uw keuken in Landsmeer

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo vindt u in ons assortiment werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een werkblad. Kiest u voor composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Landsmeer bieden wij aan, van boven tot onder. We willen namelijk één aanspreekpunt voor u zijn, en u zo een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen.