Uw keuken in Westbeemster door Tuijp

Uw keuken in Westbeemster, dat is er een om écht in te leven. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Westbeemster

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Westbeemster.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Binnenkort een keuken kopen in Westbeemster? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? Ga dan naar de online keukencalculator!

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Westbeemster

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Westbeemster, doet u dat niet onbezonnen. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwerpen via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Deze authentieke ervaring is trouwens geheel vrijblijvend!

Toebehoren voor uw keuken in Westbeemster

Tuijp heeft meer expertise in huis dan enkel keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo kan u bij ons terecht voor werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een aanrechtblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wilt u een aanrechtblad in composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Westbeemster bieden wij aan, van boven tot onder. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Tuijp Keuken & Bad showroom

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Droom gerust, wij doen het voor u. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Via onze online keukencalculator maakt u snel een schatting. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Moderne, landelijke en design keukens in Westbeemster

Voor uw keuken in Westbeemster zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Tuijp focust zich voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen immers een belangrijke rol.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, een fornuis en/of inductie?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee populaire merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. U beslist zelf hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.