Tuijp maakt uw keuken in Middenbeemster

Uw keuken in Middenbeemster, dat is er een om écht in te leven. U bereidt er voor uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Middenbeemster

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Middenbeemster.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

De toebehoren voor uw keuken

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Middenbeemster bieden wij aan, van boven tot onder. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Binnenkort een keuken kopen in Middenbeemster? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. In onze ruime showroom verkent u onze keukens en krijgt u advies op maat. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Keukens in Middenbeemster: landelijk, modern of design

Uw keuken in Middenbeemster kan verschillende stijlen hebben. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. U moet namelijk ook nadenken over de vorm en opstelling.

  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee populaire topmerken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die volledig aan uw wensen is aangepast.

Ontdek onze keukens in de showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. U droomt het, wij doen het. Weet u liever op voorhand al wat die nieuwe keuken gaat kosten? U berekent online een richtlijn via onze keukencalculator. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Uw keuken in Middenbeemster met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Middenbeemster doet u niet onbezonnen. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Daarna spreken ze hun kennis en ervaring aan om een 3D-ontwerp van uw keuken te maken. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Deze authentieke beleving is trouwens geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!