Een keuken op uw maat in Oosterblokker

In uw woning in Oosterblokker is de keuken ongetwijfeld het kloppend hart. U zet er uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden voor. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar zijn we ons bij Tuijp Keuken & Bad bewust van. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Heeft u plannen om een keuken te kopen in Oosterblokker? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. We ontvangen u in onze showroom waar u ons aanbod maatkeukens ontdekt. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo behoren aanrechtbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een aanrechtblad. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. We helpen u verder ook met:

  • Keukeninstallatie
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Oosterblokker bieden wij aan, van boven tot onder. We willen namelijk één aanspreekpunt voor u zijn, en u zo een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen.

Een keuken kopen in Oosterblokker met ons advies

Een nieuwe keuken kopen in Oosterblokker, dat doet u niet zomaar. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. Hiervoor bent u welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. We organiseren er een verkennend gesprek waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke beleving.

Tuijp Keuken & Bad showroom

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U droomt het, wij doen het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? U berekent online een richtlijn via onze keukencalculator. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Uw moderne, landelijke of design keuken in Oosterblokker

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Oosterblokker. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken wordt grotendeels bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen vindt u mooi: laminaat, hout, folie?
In ons assortiment vindt u twee merken terug, namelijk Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!