Genieten in uw nieuwe keuken in Beets

Uw keuken in Beets is zonder twijfel het kloppend hart van uw woning. U kookt er verrukkelijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Beets

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Beets.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Toebehoren voor uw keuken in Beets

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo maken en plaatsen wij ook aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Tot ons aanbod behoort verder:

  • Keukeninstallatie
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Beets bieden wij aan, van boven tot onder. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Heeft u plannen om een keuken te kopen in Beets? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? Vul dan de keukencalculator online in!

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Beets

Het kopen van een nieuwe keuken in Beets is niet zo vanzelfsprekend. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwerpen uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. We creëren een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Ontdek onze keukens in de showroom

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Droom gerust, wij doen het voor u. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Landelijke, moderne en design keukens in Beets

Voor uw keuken in Beets kiest u uit verschillende stijlen. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt grotendeels bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. U moet namelijk ook nadenken over de vorm en opstelling.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. U vindt in elke collectie meubelstukken die bij de verschillende stijlen passen. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!