Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Westwoud

Uw keuken in Westwoud, hét kloppend hart van uw woning. U kookt er heerlijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo bent u helemaal zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Uw keuken in Westwoud met het advies van Tuijp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Westwoud, is dat niet zo vanzelfsprekend. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u rondloopt in de showroom. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Daarna spreken ze hun kennis en ervaring aan om een 3D-ontwerp van uw keuken te maken. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke beleving.

Landelijke, moderne en design keukens in Westwoud

Wie een nieuwe keuken in Westwoud koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Tuijp focust zich voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken is echter niet alleen afhankelijk van de stijl die u kiest. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er immers een grote invloed op uit.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee populaire merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die volledig aan uw wensen aangepast.

De toebehoren voor uw keuken

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. De keuze van een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Westwoud bieden wij aan. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Tuijp Keuken & Bad showroom

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Westwoud? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. Wij maken uw keuken volledig op maat. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!