Genieten in uw nieuwe keuken in Hauwert

In uw woning in Hauwert staat de keuken ongetwijfeld centraal. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van heerlijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Moderne, landelijke en design keukens in Hauwert

Wanneer u een keuken koopt in Hauwert, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

Heeft u plannen om een keuken te kopen in Hauwert? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Een keuken kopen in Hauwert met ons advies

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Hauwert. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots ziet u opstellingen, apparaten, stijlen en technieken waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. Tuijp zorgt voor een authentieke beleving, geheel vrijblijvend!

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Online berekent u een richtlijn via onze online keukencalculator. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Maak dan vooraf hier een afspraak.

Alle toebehoren voor uw keuken in Hauwert

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u in ons assortiment werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een werkblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. U bent verder bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Keukeninstallatie
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Hauwert bieden wij aan. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!