Een keuken op uw maat in Scharwoude

Uw keuken in Scharwoude, dat is er een om écht in te leven. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er heerlijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo bent u helemaal zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Uw moderne, landelijke of design keuken in Scharwoude

Wanneer u een keuken koopt in Scharwoude, kan u uit verschillende stijlen kiezen. In het aanbod van Tuijp vindt u voornamelijk landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt grotendeels samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen immers een belangrijke rol.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Hoe kookt u: met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee populaire merken: Rotpunkt en Schmidt. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een werkblad. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Tot ons aanbod behoort verder:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
Alles wat u voor uw keuken in Scharwoude nodig hebt bieden we aan, van boven tot onder. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Binnenkort een keuken kopen in Scharwoude? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan snel de online keukencalculator in!

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Een keuken kopen in Scharwoude met ons advies

Een nieuwe keuken kopen in Scharwoude is niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwerpen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. We creëren een authentieke ervaring, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!