Ontdek de collectie keukens in Zuidermeer

Uw keuken in Zuidermeer, dat is er een om écht in te leven. U kookt er heerlijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Alle toebehoren voor uw keuken in Zuidermeer

Tuijp heeft meer expertise in huis dan enkel keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo vindt u in ons aanbod werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een aanrechtblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. We helpen u verder ook met:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alle benodigdheden voor uw keuken in Zuidermeer bieden we aan, van boven tot onder. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Een keuken kopen in Zuidermeer met ons advies

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Zuidermeer. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots ontdekt u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met uw wensen en ideeën om te zetten tot een concreet project. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Tuijp zorgt voor een authentieke beleving, geheel vrijblijvend!

Van plan een keuken te kopen in Zuidermeer? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. In onze ruime showroom verkent u onze keukens en krijgt u advies op maat. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Vul dan de keukencalculator online in!

Ontdek onze keukens in de showroom

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Weet u liever op voorhand al wat die nieuwe keuken gaat kosten? Online berekent u een richtlijn via onze online keukencalculator. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Moderne, landelijke en design keukens in Zuidermeer

Voor uw keuken in Zuidermeer kiest u uit verschillende stijlen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. U moet namelijk ook goed nadenken over welke vorm en opstelling van de keukenelementen u verkiest.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee populaire merken: Rotpunkt en Schmidt. U vindt in elke collectie meubelstukken die bij de verschillende stijlen passen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U bepaalt mee het ontwerp van uw droomkeuken, zodat die gegarandeerd past bij uw stijl en smaak.